Hoe kan je ons bereiken?

 

Onze coworking-plek ligt in Halle (nabij Brussel) aan de rand van de stad, onder de kerktoren van het gehucht Essenbeek. Dit is de ideale locatie om te ontsnappen aan de stadsdruk, maar neemt intussen toch zijn voordelen mee met heel wat faciliteiten in de nabije omgeving.

 Met de auto

Als je met de Auto van de richting Doornik (A8) komt, neem je eens in Halle de 2de rode lichten naar rechts de Nijvelsesteenweg. Daarna neem je de eerste straat links naar het centrum van Essenbeek. Als de kerk voor je staat neem je rechts langs de kerk omhoog. Onze burelen liggen iets hoger aan de linker kant.

Als je met de auto van richting Brussel komt neem je op de ring afslag 21- Halle/Doornik naar de A8. Hier houdt u zo links mogelijk en neemt de tweede rode lichten links. Daarna neem je de eerste straat links naar het centrum van Essenbeek. Als de kerk voor je staat neem je rechts langs de kerk omhoog. Onze burelen liggen iets hoger aan de linker kant. 

Met het openbaar vervoer

Je neemt de trein tot in het station van Halle. Daar kan je de buslijn 155 richting Drogenbos. Op deze lijn neem je de halte Essenbeek/kerk. Onze burelen liggen vervolgens aan de andere kant van de kerk, 100 meter hoger op de kasteelstraat.

Contacteer ons

 

Steam Studio's

Kasteelstraat 87
1500 Halle

Tel : +32 472 20 70 57
Email : info@steamstudios.be

Nog sneller :